Shopping cart - 0,00 kr

You have no items in your shopping cart.

Pandora designer, fremstiller og markedsfører håndforarbejdede og moderne smykker fremstillet af ædle materialer til en overkommelig prices.Pandora er navnet på en unikke smykker, der er tilgængelig på fine butikker over hele Europa og Amerika. Styrken af ​​Pandora armbånd er unikke. Hver charme & amp; perle giver dig mulighed for at skrue enkelte stykker på enhver armbånd segment i den rækkefølge, du ønsker. De charms bevæge sig frit og rotere lidt med håndleddet bevægelse, skaber en ubestridelig iøjnefaldende og fantastisk effekt.

Dette er Pandora Legacy. Den sjældne, Den ekstraordinære, The aldeles timless sjældneste Smykker i verden.

Pandora betragtes som en one-stop-shop for alle dine sterling sølv behov. Vi udfører alle typer af sterling sølv, 14k til 18k guld, til herunder kæder, armbånd, muranoglas, Cubic Zirconium, Perlemor, marcasite, Gems og så meget mere. Vores kvalitetsprodukter fremstilles i USA, Italien, Kina, Thailand og Mexico.

Pandora forvandlet diamanter i kunst og revolutionerede moderne smykker design. Med varige optimisme, nye generationer af Pandora designere og håndværkere samarbejder om at skabe uendeligt smukke juveler af uovertruffen stil.

Fra arven fra Hope Diamond og Sterling sølv til den gnist af den røde løber, Pandora Jewlerys har blevet et ikon af international glamour.

Velkommen til Pandora smykker butik.


VORES VIRKSOMHED

Vi er den officielle butik, der helliger sig til at levere autentiske Pandora smykker til smykker forfølgere & amp; elskere fra hele verden. Vi har allerede fået så meget erfaring inden for Pandora smykker handel og vores endelige mål er at tilbyde vores kunder forskellige former for ægte smykker, herunder halskæder, perler, armbånd, ringe, kæder og så videre i bedste pris. Vi er efterhånden ved at blive en af ​​de øverste smykker online shop i hele verden, og vi håber, vi kunne gøre dig fremragende ved at give den ægte smykker ting, du ønsker. Nyd din shopping med os og få en god dag.

Pandora tilbyder kvalitet smykker høj. Vores filosofi er, at »ægte skønhed" og "naturlig charme" og skyldes indre balance og renhed.

Talentfulde designere, bedt om at skabe moderne, tidløse stykker, eller at genfortolke eksisterende klassikere ved at gøre dem tidløs, ren og afbalanceret, skabe Pandora juveler i overensstemmelse med denne filosofi.

Pandora håndværk hvert stykke smykker med ædle materialer.

Pandora samler nogle af de mest berømte ædelstene og STERLING SILVER producenter (4. generation) blandt dens 'grundlæggere ", som sætter virksomheden i en unik position til at vælge og købe slebne diamanter.

Ved at undgå mellemmanden og tilbyder samlinger online, BAUNAT står for en fremragende prissat diamantsmykker samling af udsøgt kvalitet.